Evgeny Grinko Boyu

0
187

Boy: 1.86 kilo: 72

Dünyaca ünlü Rus piyanist ve müzisyen Evgeny Grinko kimdir? Evgeny Grinko boyu kaç? Türkiye’de verdiği konserlerle ülkemizde gündeme gelen ünlü müzisyen hakkında merak edilenleri araştırdık. Ünlü haberleri köşemizde günün konuğu yakışıklı ve başarılı sanatçı Evgeny Grinko olacak…

Evgeny Grinko Boyu

  • Doğum Tarihi: 1984
  • Doğum Yeri: Rusya
  • Yaşı: 35
  • Burç:
  • Boy: 186
  • Kilo: 72

Evgeny Grinko Biyografisi

Evgeny Grinko, 1984 yılında Jukovski, Rusya’da doğdu. Jukovsky şehrinde doğup büyümüş olan ünlü Rus piyanist, müzisyen Evgeny Grinko şu an Moskova’da yaşamını sürdürüyor. Müziğe her zaman meraklı olduğunu belirtiyor. Enstrüman çalmaya 16 yaşında başlamış. Piyano, gitar, bateri ve çeşitli enstrümanları çalabiliyor. Ayrıca şarkı da söylüyor. Kendine ait bir orkestrası var. Ünlü sanatçı, Türkiye dahil dünyanın pek çok şehrinde turneye çıktı ve milyonlarca hayranıyla buluştu. Konserlere ve albümlere devam ediyor. Besteler yapıyor. Gitarla müziğe başlamış, uzun süre bir rock grubunda bateri çalarak kendini geliştirmiştir. En ünlü eseri ‘Valse’ ve bu eseri 2010 yılında yazdı. 2011 yılında ‘Winter Sunshine’ adlı ilk albümünü çıkardı. ‘Shapitoshou’ filminde şarkıları çaldı. 2014 yılında ‘Ice For Aureliano Buendia’ albümü çıktı. ‘Silent Like Water’ dan sonra 2018’de ‘Tiny Mouse Tales’ albümünü çıkardı. Besteleri filmlere müzik oldu. Klasik müzik türünde eserler sunan yakışıklı müzisyenin özeline de inelim…

Evgeny Grinko boyu 186 cm. Kilosu 72’dir. Hayatında biri yoktur ve henüz evlenmemiştir. Kumraldır, göz rengi mavidir.

Diskografisi

  • 2009 – Cinematic Melodies (EP)
  • 2009 – Cold Spaces
  • 2010 – Winter Sunshine
  • 2014 – Ice for Aureliano Buendia
  • 2014 – Ice for Aureliano Buendia (Deluxe Edition)
  • 2015 – Silent Like Water
  • 2015 – Sail on the Roof
  • 2018 – Tiny Mouse Tales
  • 2018 – Outtakes